Styling

Welke stijl spreekt jou het meest aan? Samen kijken we hoe we een bepaalde ruimte in je huis naar jouw smaak het best kunnen inrichten. Ik let op trends, materialen en kleuren voor de perfecte aankleding. Dit kan met bestaande of nieuwe meubels, maar accessoires maken altijd het verschil en brengen de juiste sfeer.

1. Styling
2. Moodboard

Moodboard

Hoe ziet de sfeer eruit die bij jou past? Om een eerste gevoel te geven, maak ik een moodboard waarbij kleuren, materialen en stijlen samenkomen. Dit maak ik digitaal, maar kan ik ook op een grote print aan je laten zien. We bespreken het moodboard om te kijken of het aansluit bij jouw wensen.

Indelingsadvies

Wat kan de indeling van een ruimte worden? Het maakt niet uit om welke ruimte het gaat. Van slaapkamer tot woonkamer en van woonkeuken tot kantoor. Ik werk een plattegrond uit om de indeling te laten zien. Dit kan in een ruimte die al bestaat of die enkel nog door de architect op papier is gezet. Ik laat je zien hoe groot de meubels zijn, waar de televisie komt of waar een knus hoekje komt met een fijne luie stoel en sfeervolle lamp.

3. Indelingsadvies
4. 3D ontwerp

3D ontwerp

Wil je nóg beter kunnen zien wat de indeling gaat worden? Dat kan met een 3D ontwerp! Ik maak een sketch up. Hiervoor gebruik ik een 3D programma waarin ik alle ruimtes kan tekenen. Zo kun je door de ruimtes lopen en bijvoorbeeld het meubilair en kleurgebruik zien. Het is echt een totaalplaatje wat je te zien krijgt.

Kleuradvies

Welke kleurencombinaties passen perfect bij elkaar? Gewapend met kleurenwaaiers neem ik een kijkje in de ruimte waar de nieuwe kleuren mogen komen. Ik geef advies, maar samen worden we het eens. Vaak zijn het de muren die een nieuwe kleur of een mooi behang krijgen, maar ook de kozijnen en deuren kunnen aan de beurt komen.

5. kleuradvies
6. Shopping list

Shopping list

Wat heb je allemaal nodig voor je nieuwe interieur? Om hier antwoord op te geven, maak ik een shopping list. Zo krijg je een complete lijst waar je mee aan de slag kunt! Ik laat je zien waar de gekozen meubels te koop zijn of waar deze op zijn geïnspireerd. Met de stalen van verf en/of behang weet je precies welke kleur jij moet hebben.

Zakelijk

Wil je graag advies over de inrichting van jouw bedrijfspand? Ook dan kijk ik graag met je mee naar de ruimtes die nieuw ingericht mogen worden. Dit zijn vaak kantoorruimtes, spreekkamers, wachtkamers, ontvangstruimtes of praktijken. Samen gaan we voor een praktische indeling en de juiste sfeer.

7. Zakelijk

Interieur

Styling

Ontwerp